COS TÈCNIC
L'. EQUIP: MELLADO CARDENAS, EDUARD
ENTRENADOR: ARDILA GARRIGA, JOSEP

TARGETES

Derrota justa dels costaners en un partit en que s'ha acusat molt la falta d'intensitat de la defensa local a la primera part.
Primer part de domini altern del joc però amb una gran manca d'intensitat defensiva a la part de darrera que han sabut aprofitat els banyolins per deixar sentenciat el partit. L'inici de partit ha estat un clar indicador del que seria, primera aproximació a la porteria dels visitants que aprofiten per marcar davant la passivitat de la defensa local. Els escalencs lluny d'abaixar els braços empaten el partit en una gran acció combinativa al primer toc que acaba definint molt bé en Lamin. La resta de la segona part ha estat de domini altern però amb la diferència que els banyolins creaven molt perill degut a la intensitat mostrada avui a la primera part per la defensa escalenca. Els del Plà de l'Estany ho han sabut aprofitar per arribar a mitja part amb un marcador favorable de 1-3. La segona part ha cambiat però ja no s'ha estat a temps de poder remuntar el partit. Els canvis defensius que s'han fet han aportat la solidesa que ha mancat a la primera part. Els escalencs han encaixat el 1-4 en una gran jugada inidividual del millor jugador visitant però lluny d'enfonsar-se els anxovers han tirat de caràcter i han marcat dos gols que situava el marcador en un ajustat 3-4 quan faltaven 4 minuts per a la finalització del partit. Però amb tot l'equip volcat per aconseguir l'empat els banyolins han sentenciat amb un contracop molt ben executat.
En definitiva, derrota davant un molt bon equip que ha sabut aprofitar la primera part per guanyar el partit.