ENTRENADOR: CORTES PORTELL, EDUARD

TARGETES

LEAL BUITRAGO, ALEX (58')

SOLER COMAS, ISAAC (65')

Derrota en l'últim partit de la temporada. L'equip ha estat en la mateixa tònica que en el darrer mes.

Molt bon inici de partit dels costaners en el que han portat el pes i ritme del partit. Abans del primer gol dels visitants (que ha estat en la primera ocasió de gol) els anxovers han tingut dues bones ocasions per avançar-se en el marcador. Amb el 0-1 els escalencs han tingut l'1-1 en una clara ocasió que no hem sabut aprofitar i en la jugada següent ens han marcat el 0-2 en un "despiste" defensiu. Els últims 10 minuts de la primera part l'equip escalenc ha tonat a gaudir d'una gran ocasió de gol que ens hagués posat dins el partit. L'inici de la segona part ha estat esperançador de nou amb domini escalenc tenint 2-3 bones ocasions de gol que no s'han sabut aprofitar. Amb el 0-3 que han marcat els figuerencs el partit s'ha acabat ja que els locals han baixat el ritme i actitut a part de baixar físicament. Avui l'equip tenia 4 baixes importants que hem acusat sobretot a la segona part pel tema físic i d'actitut, eren en Gerard, en Joel, l'Edgar i en Moha.
En definitiva, nova derrota en un partit en que l'equip ha merescut molt més en la primera part però que a partir del 0-3 al minut 20 de la segona part l'equip ha abaixat els braços incomprensiblement.
Ara toca agafar forces per la propera temporada en que l'equip estarà preparat per rendir molt més del que ho ha fet en aquesta. Força L'Escala!!!!