COS TÈCNIC
L'. EQUIP: RAMIREZ MARTIN, SERGI
ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

Derrota justa en un camp difícil davant un bon rival, en un partit que l'equip ha acusat les baixes a la zona defensiva.
El partit ha començat molt malament pel conjunt escalenc ja que a part de sortir al camp amb baixa intensitat també s'han comés dos greus errades en els dos primers gols. L'equip escalenc s'ha vist superat per un conjunt xampanyer molt fort fisícament i amb més intensitat que nosaltres. Això ha durat els primers 20 minuts, després l'equip anxover ha despertat  i poca a poc s'ha fet amb el control del partit gaudint de 2-3 clares ocasions de gol que no s'han pogut materialitzar, si abans d'arribar al descans s'hagués aconseguit reduir distàncies les coses potser haurien canviat. L'inici de la segona  part ha sentenciat el partit ja que a la primera jugada els locals tornaven a marcar en un altre "despiste" defensiu, amb el gol els costaners han estat 5-10 minuts desapreguts i al igual que a la primera part s'ha agafat el control del partit  al minut 15 d'aquesta segona part, jugant bé i creant ocasions però ja era massa tard per poder remuntar, al final s'han fet dos bons gols encara que han arribat massa tard. Avui hem tingut les baixes d'en Nico (que estarà 3 setmanes fora), la de l'Aladi a última hora que s'ha posat malalt i la d'en Pol. Ens han vingut a ajudar tres jugadors de l'Infantil B, en Roger, l'Aleix i en Sergi.
En definitiva, derrota justa dels escalencs en un partit en que a part de començar molt malament s'han acusat les baixes defensives.