COS TÈCNIC
L'. EQUIP: TORRAS COSCOY, MANEL
ENTRENADOR: SALINAS MONTENEGRO, JUAN CARLOS

TARGETES

Primera derrota en Lliga en un partit molt extrany i que els locals semblava que tenien totalment controlat amb el 3-0 faltant 30 segons per arribar a la Mitja part, tota i la derrota els anxovers han quedat situats a la part alta de la Taula, si haguéssin guanyat el partit estarien Liders.
Com hem avançat, primera part totalment dominada pels costaners ja que a part dels tres gols ha tingut 2-3 ocasions de gol clares per ampliar l'avantatje. Però a manca de 30 segons per arribar al descans els visitants han marcat el seu primer gol a la sortida d'un corner amb una rematada de cap que ha acabat entrant a la porteria amb molta fortuna. Ha començat la segon part amb els garrotxins sortint a per totes convençuts de poder remuntar, els locals han estat 10 minuts fora del partit i els visitants han situat el 3-2 inquietant pels escalencs però llavors ha arribat una semireacció del conjunt escalenc que ha tret l'orgull i ha gaudit d'un parell de bones ocasions per marcar el 4-2 i tornar el partit al seu terreny però no ha estat així, no s'ha aconseguit el gol i han arribat els dubtes i el partit s'ha igualat una  altra vegada. Això ho han aprofitat els de Les Preses per empatar i posteriorment guanyar el partit deixant a l'equip escalenc i al seu públic totalment desencisats i contrariats.
En definitiva, derrota anxovera en un partit en que es mereixia com a mínim l'empat però que ha de servir per aprendre que aquesta Categoria no es pot estar 15 minuts desendollats perquè qualsevol equip et pot complicar la vida.