ENTRENADOR: RAMIREZ MARTIN, SERGI

TARGETES

HOSPITAL ESCAT, LLUC (48')
LÓPEZ PALMA, IVÁN (51')

Segona victòria que deixa l'equip als llocs capdaventers de la Lliga. Gran primera part del conjunt anxover que ha dominat de principi a final el partit fent un gran joc de toc i combinació, el resultat a la mitja part marcava 0-2 que no ha reflexat la quantitat d'ocasions de gol que no ha sabut aprofitar els costaners. L'inici de la segona part ha estat igual, domini aclaparador escalenc que a més ha marcat ràpidament el 0-3, a partir d'aquí ha arribat una fase de joc (10-15 minuts) dominada pels locals fruit també una miqueta de la baixada de ritme dels visitants i dels locals que s'ho cregut i han apretat de valent. Quan els locals han marcat el seu únic gol que significava l' 1-3 hi ha hagut uns moments de nervis per part escalenca que no ha pogut aprofitar els garrotxins. Després d'aquests moments de no tenir controlat el partit, el conjunt escalenc ha tornat a dominar el partit  i ha marcat el definitiu 1-4 després d'una bona jugada col.lectiva. Avui a part de la baixa ja sabuda d'en Joel (1 mes de baixa) també ha faltat en Gerard i ens ha vingut a ajudar en Sergi de l'Infantil "B" que ha fet un bon partit inclús marcant un gol.
En definitiva, nova victòria en un partit que els escalencs han tingut sota control i a més s'han tingut fases de gran joc combinatiu, el resultat podia haver estat molt més ampli però no s'han aprofitat les nombroses ocasions de gol creades.