BATLLE PAGES, JOEL (25')
BATLLE PAGES, JOEL (60')
MESAS GARCIA, ORIOL (70')
MONTSUÑER SANCHIS, MARTÍ (70')

Empat totalment injust dels anxovers ja que avui a pesar de les nombroses baixes que teniem hem estat superiors al rival, només ha impedit la victòria l'actuació de l'arbitre que ha perjudicat i molt al conjunt escalenc.
Gran partit dels escalencs que han estat superiors al rival, el partit ha començat amb molt respecte per part dels dos equips i sense que cap d'ells crees ocasions de gol. A partir del minut 20 l'equip de Sergi i Eric han passat a dominar totalment el partit creant 3 ocasions molt clares de gol que no han entrat per autèntic miracle, i quan semblava que s'arribava a mitja part amb l'empat inicial li han fet un penal molt clar a en Pol que ell mateix s'ha encarregat de transformar. S'ha de dir que al minut 10 de partit l'arbitre s'ha estalviat l'expulsió del jugador local nº16 ja que aquest ha insultat a l'Aladi en repetides ocasions davant mateix de l'arbitre que ha ignorat totalment els fets, a més la primera tarjeta mostrada a en Joel no era per ell sinó que l'havia d'haver mostrat a en Robert.
Ha començat la segona part tal i com s'ha acabat la primera amb l'Escala com a clar dominador i amb l'entrada de l'Ivan per en Sergi. En aquests primers minuts el conjunt costaner ha gaudit de dues bones ocasions que no han sabut aprofitar, i com molt sovint passa al món del futbol en la primera aproximació dels locals han aconseguit empatar el partit després d'una molt bona jugada. L'equip lluny d'enfonsar-se s'ha sobreposat i ha tornat a agafar les regnes del partit i ha marcat l'1-2 quatre minuts després mitjançant l'Ivan després i encara hem tingut una oportunitat per aconseguir l'1-3. A partir d'aquí ha vingut el festival del "senyor" col.legiat que s'ha encarregat de que els locals empatessin el partit. Al minut 60 ha tret la segona tarjeta groga a en Joel (justa, encara que recordem que hagués estat la primera) que fins aquell moment havia amargat el matí al seu millor atacant el dorsal nº10 i ha perdonat l'expulsió a un altre jugador local, i totes les jugades amb dubte eren pitades a favor de La Cellera, tot aixó ha tret  del partit als escalencs però tot i així encara hem tingut una clara ocasió en que hem estavellat la pilota al travesser i una segona en que l'arbitre no ha volgut donar el gol als escalencs quan la pilota havia entrat un parell de pams dins la porteria local (al final del partit els mateixos jugadors locals així ens ho han confirmat). Amb aquestes els locals han empatat amb una falta directa lateral en una falta més que dubtosa, quan semblava que el partit arribava al final amb empat a 2 els anxovers han marcat una gran gol després d'una excel.lent jugada col.lectiva que ha materialitzat l'Ivan amb un gran xut que significava el 2-3 i la victòria escalenca davant l'esclat d'alegria dels costaners, en la mateixa celebració l'arbitre ha expulsat amb vermella directa l'Oriol i ha ensenyat la tarjeta groga a en Martí. El gol significava la victòria escalenca ja que s'ha aconseguit quan faltaven 10 segons per arribar al final del temps reglamentari. Però l'actuació arbitral no s'ha acabat aquí ha allargat 4 minuts el partit (quan no s'havia perdut temps i no n'hi havia necessitat) fins que s'ha inventat totalment una falta a la frontal que ha significat l'empat a 3 després d'un bon llançament de falta directe. Una vegada ha acabat el partit el col.legiat ha ensenyat la segona tarjeta groga a en Martí i  encara volia expulsar a un altre jugador (que per sort no li ha vist el dorsal) perquè segons ell li havia faltat al respecte al fer petar fort la porta del vestidor davant seu, ell volia entrar al vestidor escalenc per identificar al jugador però al final els entrenadors escalencs li han dit que no calia fer tot això que ja els havia perjudicat molt i ha canviat d'opinió. Avui han jugat amb nosaltres dos jugadors de l'Infantil B: en Robert i en Sergi, tots dos han fet un molt bon partit, sobretot en Robert que ha jugat tot el partit. Teniem encara les baixes d'en Nico i Lamin, afegint la baixa d'última hora d'en Marc Bagué.
En definitiva, empat amb regust de boca amarg pels escalencs i amb sabor a victòria pels de La Cellera. Avui l'arbitre ha estat l'artífex que els costaners només hagin aconseguit un punt quan el partit hauria d'haver acabar amb victòria clara dels visitants. Partit que ha tingut com a trist protagonista de l'arbitre, que ens ha fet recordar a l'arbitratje que vam patir la Temporada passada al camp de l'EF Ripollès.