L'. EQUIP: BELTRAN BRUNET, ISIDRE
ENTRENADOR: GASCA VAZQUEZ, AMÓS

TARGETES

GASCA VAZQUEZ, AMÓS (51')

Derrota dels anxovers davant un molt bon equip tot de 1r any (amb l'excepció d'un central) i que juga un molt futbol combinatiu, cosa molt extranya en els equips de l'EF Gironès Sàbat ja que la majoria d'equips fan un futbol molt directe. Els escalencs han estat dins el partit fins que els gironins han marcat el 0-2 quan faltaven 6 minuts per acabar el partit, han pogut empatar vàries vegades però no han aprofitat les seves ocasions de gol: un parell de xuts al pal i un parell d'uns contra un i dos corners llançats amb molt perill.
Avui ens visitava l'EF Gironès amb els nostres ex-jugadors Jordi i Marcos, un equip que es pot considerar una petita sel.lecció perquè a part dels jugadors que ja tenia el Gironès aquesta temporada han incorporat jugadors del Bisbalenc, Porqueres i Baix Ter (Tots ells havien jugat la Temporada 2014-15 a la Categoria Aleví Preferent). El partit ha estat molt igualat en aquesta primera part en que s'ha arribat al descans amb 0-1, el més just hagués estat un empat ja que els escalencs han tingut tres bones ocasions de gol per poder marcar (incluint 2 pals). El Gironès dominava més el partit i tenia el control de la pilota però sense fer ocasions massa clares, a part del gol n'ha tingut un parell i no molt clares. Els escalencs pressionaven bé i no deixaven sortir jugant amb comoditat als visitants. La segona part s'afrontava amb clares opcions de remuntar el partit ja que s'havia guardat a la banqueta tres jugadors amb molta qualitat i que han de ser els que tirin de l'equip endavant ja que son de 2n any. La segona part ha començat molt bé amb dues ocasions clares de gol en els primers 20 minuts però mica en mica l'equip ha anat baixant i el Gironès ha passat a controlar el partit fins que l'ha sentenciat marcant el segon gol. Avui han vingut a jugar dos jugadors de l'Aleví "A": en David i en Joan que han estat a un molt bon nivell. A part teniem la baixa per Sanció de l'Oriol (2 partits).
En definitiva, derrota davant un molt bon equip que juga molt bé a futbol, en un partit molt igualat en que ha guanyat l'equip que ha aprofitat millor les seves ocasions de gol.