ENTRENADOR: RAMIREZ MARTIN, SERGI

TARGETES

TOMAS SILLERO, GERARD (19')
BAGUÉ QUINTANA, MARC (52')

Nou empat a camp contrari dels costaners que a diferència de l'empat a La Cellera deixa un bon regust de boca ja que s'ha aconseguit remuntar un marcador de 3-1 en contra jugant els últims 20 minuts amb un jugador menys.
Partit que a la primera l'hem tingut controlat ja que els locals no han generat gariebé perill, els anxovers s'han avançat en el marcador amb un gran gol de falta directa de Pol i s'ha tingut un parell d'ocasions per ampliar el marcador. S'ha arribat a la mitja amb molts bones sensacions però els primers 15 minuts de la segona part l'equip ha tingut una "pájara" i els gironins on han aprofitat per situar un clar 3-1 al marcador, a més han expulsat a en Marc Bagué al minut 52. Però quan tot semblava totalment perdut l'equip ha tret caràcter i orgull, a més s'ha canviat el sistema fent una defensa de 3 i l'equip ha aconseguit finalment remuntar i  si el partit dura 5 minuts s'hagués pogut aconseguir inclús la victòria. Avui teniem la baixa per Sanció de l'Oriol.
En definitiva, empat amb sabor a victòria després de remuntar un desavantatje dos gols en un partit molt igualat.