L'. EQUIP: QUESADA PIBERNAT, ERIC
ENTRENADOR: RAMIREZ MARTIN, SERGI

TARGETES

JALLOW SIDIBEH, ALADI (68')

Segona victòria consecutiva dels escalencs davant un molt bon rival en un partit molt complet en que l'ha equip ha sabut competir molt bé.
Primera part de domini altern però amb l'equip escalenc tenint el control defensiu i gaudint de les oportunitats de gol més clares, se n'han tingut dues o tres força clares. Per la seva banda els figuerencs només han gaudit d'una sola oacasió de gol a manca d'un minut per arribar al descans això si ha estat molt clara ja que després d'una molt bona jugada han estavellat la pilota al pal. La segona part ha començat igual que la primera, amb el control defensiu escalenc i gaudint d'una molt bona ocasió de gol per avançar-se en el marcador. Pero a partir del minut 10 els figuerencs han tingut el control durant 15 minuts en que els anxovers ho han passat realment malament, els locals han tingut dues ocasions de gol claríssimes per marcar, un llançament de falta al pal i un u contra que la Paula ha resolt molt bé. A manca de 8 minuts per la finalització del partit l'arbitre ha anulat un gol als locals per fora de joc (ho era per molt poc). A partir de llavors els visitants han fet un pas endavant i han tornat a controlar defensivament el rival i a tenir el control del partit. Es veia clarament que el partit estava més per el 0-1 que per l' 1-0, i així ha estat, després que els escalencs desaprofitessin un parell de bones ocasions de gol ha arribat el gol de la victòria a manca de 3 minuts per acabar el partit marcat per en Nico després d'una bona acció individual. Avui ens han vingut a ajudar de l'Infantil "B" en Robert, en Roger i la Paula.
En definitiva, nova victòria també molt important en un molt bon partit disputat per part dels escalencs en que en moments puntuals ens ha somrigut la fortuna (ja era hora),  ja que fins al partit d'avui l'equip no havia tingut en tota la temporda la fortuna de cara en cap partit. Aquest mateix partit  jugat de la mateixa forma per part dels costaners però jugat un mes i mig abans segurament s'hagués empatat o perdut.