COS TÈCNIC
L'. EQUIP: QUESADA PIBERNAT, ERIC
ENTRENADOR: RAMIREZ MARTIN, SERGI

TARGETES

Tercera victòria consecutiva dels escalencs en un molt bon partit en que encara la diferència de gols podia haver estat més àmplia.
Gran primera part dels anxovers que han controlat totalment el tempo del partit, fent un gran joc de toc i combinació i creant moltes ocasions de gol. La única llacuna dels escalencs ha estat el primer gol que ha vingut en una greu errada defensiva a la sortida d'un corner en que un davanter local (el més baixet) ha rematat totalment sol de cap a l'àrea petita i que avançava en el marcador de forma molt injusta als locals. Els costaners han seguit desplegant el seu joc i han aconseguit remuntar el partit amb 2 gols d'en Joel just abans d'arribar a la mitja part, i fins i tot s'hagués pogut arribar al descans amb l'1-3 ja que l'arbitre (que ha pitat molt bé) no ha vist que una vaselina de Joel havia ja entrat a porteria quan l'ha tret un defensor local.
La segona part ha començat igual de bé que la primera, amb un gran joc i domini escalenc, a part en Nico ha marcat dos gols que situava el marcador en un clar 1-4 i deixava sentenciat el partit. Però després han arribat els pitjors moments del partit pels anxovers que han tingut 10 minuts que han estat fora del partit fet que ha aprofitat el Camprodon per marcar el 2-4 i gaudir d'un parell d'ocasions de gol que haguéssin significat un perillòs 3-4 al marcador i que sense cap dubte hagués posat dins el partit als locals. A manca de 15 minuts per acabar el partit els visitants han agafat altra vegada les regnes del partit i han sentenciat el partit amb 2 gols  més de Gerard i Marc Bagué. Avui ens han vingut a ajudar de l'Infantil "B" en Robert i en Roger.
En definitiva, nova victòria que ens situa a la zona mitja de la Taula Classificatòria i que ens fa encarar la 2ªVolta amb ganes i possibilitats d'escalar posicions.