COS TÈCNIC
L'. EQUIP: Santana Jurado, Emili
ENTRENADOR: CARMONA SERRANO, JOAN MANEL

TARGETES

Quarta victòria consecutiva dels costaners en un molt bon partit en que s'han mostrat superiors en tot moment al rival però que ens els darrers minuts ha tocat patir quan els garrotxins han situat el 3-2 al marcador.
Molt bona primera part dels anxovers que han controlat totalment el tempo del partit, desplegant un gran joc cominatiu i creant moltes ocasions de gol. De fet a part del gran gol que ha marcat Martí que significava l'1-0 s'han tingut 3-4 ocasions clares de gol que no hem sabut aprofitar. El Bosc de Tosca per la seva banda ha aprofitat l'única ocasió de gol en tota la primera part després del llançament d'una falta per part local i que el porter ha blocat llançant ràpidament una pilota llarga que ha estat molt mal defensada pels centrals escalencs ja que s'ha deixat una 1x1 davanter-central. Els locals no s'han enfonsat amb el gol, tot al contrari han seguint dominant i creant ocasions de gol, el 2-1 ha arribat abans d'arribar a mitja part i l'ha marcat en Marc Bagué amb un molt bon xut creuat de dins l'àrea.
La segona part ha començat igual de bé que la primera, amb un gran joc i domini escalenc i creant ocasions de gol, El 3-1 l'ha marcat en Martí rematant al segon pal una falta molt ben llançada per en Nico. Els costaners han seguit portant el pes del partit i creant ocasions i els visitants no inquietaven la porteria escalenca. El 3-2 però ha arribat després d'un bon xut de fora l'àrea a manca de 7 minuts per acabar el partit. Els següents 3 minuts han tingut 2 bones ocasions de gol per sentenciar el partit però no hem estat encertats de cara a porteria, els darrers 4 minuts han estat de patiment ja que amb lo ajustat del marcador i que els garrotxins han buscat molt la pilota directa llarga a l'àrea escalenca per aprofitar la seva alçada o qualsevol segona jugada i ha hagut sensesació de perill més que perill real. Tot i això els visitants han tingut la última jugada del partit per empatar després que l'arbitre xiulés una falta més que dubtosa a la frontal de l'area, falta directa que han enviat per sobre el travesser. Avui ens han vingut a ajudar de l'Infantil "B" en Robert i en Roger.
En definitiva, victòria justa en un partit que els anxovers han estat superiors però que ens ha tocat patir als darrers minuts quan els visitants han marcat el 3-2.