20ªJornada (Dissabte, 12-3-2016)

Fitxa de PartitTemporada 2015-2016  
 Data:  12/03/2016  
Hora:  11:45 h
INFANTIL PRIMERA DIVISIÓ (GRUP 16)    Jornada 20  
L'ESCALA, F.C.

Titulars:
  13   
  2   
  3   
  4   
  11   
  12   
  14   
  15   
  18   
  19   
  22   

Suplents:
  5   
  6   
  8   
  9   
  10   

COS TÈCNIC
L'. CAMP: LARA RACERO, JUAN
L'. EQUIP: LARA RACERO, JUAN
ENTRENADOR: RAMIREZ MARTIN, SERGI

SUBSTITUCIONS

TARGETES

BATLLE PAGES, JOEL (29')
CAVALLO RIBAS, ROBERT (48')
GONZALEZ NAKHLE, KINÀN (59')
0- 0
Àrbitre :    ROMERO MOTA, CESAR


GOLSESTADI: NOU CAMP MPAL. DE L'ESCALA

Ciutat: Escala (L')
LLANÇA, C.E.

Titulars:
  13 
  6 
  12 
  15 
  20 
  22 
  24 
  25 
  27 
  30 
  33 

Suplents:
  35   
  11   
  14   

COS TÈCNIC
L'. EQUIP: GASSÓ ESPINA, JOSEP
ENTRENADOR: RIVAS VAZQUEZ, MIQUEL

SUBSTITUCIONS

TARGETES

RUANO AFONSO, FERRAN (26')
SEGURA TEIXIDOR, POL (33')
COROMINAS TRILLA, SERGI (59')

Sisè partit consecutiu sense perdre dels anxovers. Tot i l'empat que podia haver estat tranquilament una victòria per la mínima ja que s'ha fallat un penal i desaprofitat un parell d'ocasions de gol, la sensació que ens deixa el partit és dolenta ja que avui s'havia d'haver guanyat el partit si o si ja que el rival venia amb moltes baixes i està per darrera nostre a la Classificació, el rival era inferior clarament.
La Primera part ha estat de lleuger domini escalenc desaprofitant alguna ocasió de gol i inclús s'ha fallat un penal al minut 27. Els llançánencs han jugat amb 10 jugadors 44 minuts i no hem sabut aprofitar. Els visitants han tingut un parell d'arribades que han donat sensació de perill però no han arribat a xutar a porteria. L'actitud de l'equip ha estat bona però no s'estava fi en el concepte de joc, s'intentava però no es podia.
La segona part amb  l'entrada de 4 teòrics puntals semblava que l'equip guanyaria be el partit però no ha estat així. Els canvis han mostrat manca de ganes, intenstitat i motivació i han acabat d'encomanar a la majoria de jugadors locals. En aquest segon temps només s'han tingut dues ocasions de gol i han estat als darrers 5 minuts, un xut al travesser d'en Nico i una gran rematada de cap de l'Edgar a la sortida d'un còrner que el porter ha aturat molt bé. El Llança per la seva banda tot i jugar amb deu jugadors durant molta estona ha estat ben col·locat i motivat i ha parat molt bé el joc ofensiu anxover i ofensivament inclús ha gaudit d'un parell de faltes directes molt perilloses. Avui ens han vingut a ajudar de l'Infantil "B" en Robert i en Roger i teniem la baixa de l'Ivan. 
En definitiva, empat just en un partit molt gris en que la segona part hi ha hagut una manca d'actitud alarmant. Després de 2 mesos espectaculars de joc avui clarament no és un partit que marqui la línia a seguir sinó tot al contrari. Si avui ens arribem a enfrontar a un equip de la part mitja-alta de la Lliga ens haguessin passat per damunt.