L'. EQUIP: MUMBRU MARTINEZ, EDUARD
ENTRENADOR: XINXO ZAMORANO, XAVIER

TARGETES

DARNES NAVARRO, ENRIC (49')

Cinquè partit consecutiu sense perdre dels anxovers. El partit ha estat molt igualat amb poques ocasions de gol pels dos equips.
Primers minuts de lleuger domini visitant que han aprofitat per avançar-se en el marcador després d'una bona jugada col.lectiva, a part del gol no han tingut cap més ocasió clara de gol. A partir del minut 10 el partit s'ha igualat, el joc era intens i amb molt ritme però sense acostar-se amb perill a les porteries contràries. Els últims 10 minuts d'aquesta primera el partit ha canviat ja que el domini ha estat escalenc, fins i tot ha tingut dues clares ocasions de gol per empatar el partit, un cop de cap d'en Gerard que ha sortit llepant la creueta (quan tothom ja cantava el gol) i un xut creuat d'en Marc Bagué que el porter ha aturat molt bé.
La segona part ha començat igual, lleuger domini peraladenc que ha aprofitat per marcar el 0-2 en una indecissió defensiva. Els escalencs no s'han enfonsat i s'han posat dins el partit amb un gran gol de l'Aladi. El partit a partir de llavors ha estat totalment dominat pels locals que han apretat molt (han desaprofitat un parell de molt bones ocasions de gol) fins que han aconseguit l'empat a 2 mitjançant en Lamin que han marcat amb un molt bon xut sense angle creuat a mitja altura, encara mancaven 5 minuts per acabar el partit i els anxovers ho han provat tot per guanyar el partit però al final avui no ha pogut ser. S'ha de remarcar que amb el partit amb l'1-2 en contra en Lluc ha neutralitzat de manera espectacular un u cotra davant el seu davanter estrella, si hagués estat gol el partit s'hagués situat en un inabordable 1-3 pels escalencs. Avui ens han vingut a ajudar de l'Infantil "B" en Robert i en Roger i teniem les baixes de l'Ivan i d'en Moha.
En definitiva, empat just en un partit molt disputat en que els escalencs han mantingut la excel.lent línia de joc que porten durant els dos últims mesos de Competició.