ENTRENADOR: COLL I PUJOLRAS, JOAN

TARGETES

RABIONET ESCAVIAS, PAU (49')
SOLER MILLET, MARCEL (62')

Nova clara i justa victòria dels anxovers davant un rival que s'ha mostrat molt dur i una afició visitant que al igual que a la primera volta a La Cellera s'ha mostrat molt anti-esportiva intentant condicionar l'arbitre en tot moment i creant una excitació i nerviosisme als nois que no beneficia a ningú.
Primera part nesfata pels interessos locals ja que l'equip ha estat molt malamanet, no es generava joc i no es tenia el control del partit, pràcticament no s'ha xutat a porteria només en el gol de Nico quan faltaven dos minuts per arribar a mitja i que ha resultat clau pel desenllaç final del partit. Els visitants per la seva banda han estat molt ben situats defensivament jugant amb molt ordre i amb molta intensitat i sense duresa, ofensivament a part del gol han tingut dues bones ocasions de gol que ha resolt molt bé en Lluc, si s'hagués arribat a mitja part amb 0-2 ningú ho hagués trobat estrany però s'ha arribat amb un esperançador 1-1. A la segona part l'equip ha canviat totalment, molt bona actitut, intensitat i control de partit amb els visitants pràcticament sense passar de mig camp. Amb el 2-1 marcat per en Martí el partit ha canviat totalment, atac i gol local amb moltes ocasions de gol, fins i tot es podien haver marcat un parell de gols més. Per la seva banda el públic cellerenc amb el 2-1 ha començat a protestar i a sobrexcitar els nois influint que el partit s'endurís moltíssim, condicionant molt a l'arbitre i provocant la injusta expulsió d'en Marc Bagué. A destacar que l'Ivan ha jugat 10 minutets després d'estar un parell de mesos sense jugar. Avui ens han vingut a ajudar de l'Infantil "B" en Robert i en Roger i teniem les baixes d'en Moha i l'Aladi.
En definitiva, victòria justa dels escalencs en un partit en que la primera ha estat molt dolenta i la segona ha estat excel.lent.