COS TÈCNIC
L'. EQUIP: RAMIREZ MARTIN, SERGI
ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

Nou empat del conjunt escalenc en un partit molt igualat i jugat amb molta intensitat pels dos equips, resultat just ja que hi ha hagut una part per cada equip.
Primers minuts de partit de tempteig ja que tots dos equips han mostrat molt respecte. A partir dels 10 minuts els escalencs han passat a controlar totalment el partit i han marcat els dos gols, el primer amb un espectacular xut d'en Pol de fora l'àrea i el segon l'ha marcat en Joel després de definir molt bé de dins l'àrea una gran assistència de l'Edgar. A part han tingut un parell de bones ocasions que si haguessin entrat el partit no s'hagués escapat perquè amb un 0-3 els locals haguessin donat el partit totalment per perdut i els escalencs ho haguessin aprofitat. Els locals en aquest primer temps no han inquietat en cap moment la porteria defensada per Lluc. A la segona part al igual que a la  primera els primers minuts han estat de tempteig però tot ha canviat quan en un petit desajust defensiu el Gironès ha pogut marcar l'1-2 que els ha posat dins el partit, era la primera ocasió de gol del partit pels gironins. Això ha canviat el partit ja que els locals han passat a dominar aconseguint empatar el partit a manca encara de 19 minuts per acabar el partit. Llavors els anxovers han tingut com una petita revifada ja que han passat a controlar el partit això si només creant una ocasió de gol després que Joel després de desfer-se d'un rival ha xutat des de la frontal de l'àrea sortint la pilota llepant el pal dret de la porteria. Els locals han estat 10-12 minuts sense acostar-se a la porteria escalenca. Però els últims 8 minuts hi ha tornat a haver un tomb en el partit ja que els locals han passat a dominar el partit i el podien haver guanyat si no arriba a ser per una gran parada de Lluc en un u contra u en que el davanter no ha sabut definir. Avui ens han vingut a ajudar de l'Infantil "B" en Robert i en Roger i teniem la baixa per lesió d'en Carlos i les baixes per Decisió Tècnica de l'Ivan, en Marc, en Martí i l'Aladi.
En definitiva, empat just ja que hi ha hagut una part de domini del joc per cada equip.