ENTRENADOR: RAMIREZ MARTIN, SERGI

TARGETES

LLORENS RUBIS, ROGER (57')
MONTSUÑER SANCHIS, MARTÍ (63')

Clara derrota dels anxovers davant un rival que ha demostrat ser superior, la diferència final de gols de totes formes no demostra la diferència real de potencial entre els dos equips.
Els primers minuts de partit han estat de tempteig sense ocasions clares de gol, els escalencs inclús han desaprofitat un penal al minut 10 amb el 0-0. Quan els locals han marcat el seu primer gol al minut 13 el partit ha canviat totalment, gràcies al seu jugador Jordi Marqués que dels 4 primers gols n'ha marcat 3 i ha donat l'assistència de l'altre. A la primera volta ja va decidir el partit ja que va sortir al camp al minut 30 amb 0-0 i va marcar els 3 gols del seu equip, sense cap mena de dubte es tracta d'un jugador d'un altre nivell que marca la diferència. Com a anècdota s'ha de dir que amb el 3-0 al marcador han tornat a fallar un altre penal, potser si arriba a entrar hafués animat  a l'equip i la golejada no hagués sigut tan gran
En definitiva, derrota dels escalencs davant un rvial que s'ha mostrat superior.