L'. EQUIP: GARCIA GÓMEZ, DAN
ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

ORTEGA RUIZ, FRAN (55')

Derrota davant un rival directe en un partit molt extrany, en que petits detalls han acabat decantant el partit de la banda saltenca encara que el resultat ha estat excessivament abultat pel que s'ha vist damunt el terreny de joc, ja fins l'1-3 el partit ha esta molt igualat.
Primers minuts de partit de domini escalenc ja que a part del gol hem tingut un parell de bones ocasions de gol i un possible penal a favor per ampliar l'avantatje. Els visitants els primers 20 minuts de partit no han inquietat la porteria local. El gol de l'empat ha arribat després d'una indecissió defensiva que han aprofitat molt bé els saltencs, aquest gol els ha posat dins el partit. A partir de llavors el partit s'ha igualat molt amb domini altern però sense ocasions clares de gol per cap dels dos equips, així s'ha arribat a la mitja part. A l'inici de la segona part ha estat molt igualat però han estat els anxovers que han tingut dues clares ocasions de gol per marcar el 2-1 però de mica en mica el conjunt visitant amb la majoria de jugadors de 2n any i 4-5 jugadors amb un físic molt potent i privilegiat s'han anat  imposant. L'1-2 ha arribat després d'una molt bona contra dels gironins. Amb l'1-2 els costaners ho han intentat i han gastat els últims cartutxos però amb més cor que cap, avui no era el seu dia.  Amb l'1-3 al marcador, el Cos Tècnic ha arriscat i ha fet una defensa de 3 i posant en Nico de davanter, el canvi gairebé no ha aportat res ofensivament però defensivament l'equip ha quedat molt desguarnit i el rival ho ha aprofitat, amb l'1-3 s'ha havia d'arriscar però avui no ha sortit bé, no passa res!! Avui ens han vingut a ajudar de l'Infantil "B" en Robert i en Sergi i teniem les baixes per Decisió Tècnica de l'Ivan, en Marc, en Martí i l'Aladi.
En definitiva, nova derrota dels escalencs en un partit que era important guanyar per distanciar-se dels saltencs que són un rival directe però avui no ha pogut ser. Només ens queda aixecar-nos!!!